Roomkip met Thaise kokossaus
bewaar
bewaar

Roomkip met Thaise kokossaus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de stengel sereh overlangs open en leg in elke halve stengel een knoop.

Verwarm de olie in een pan en fruit de currypasta zachtjes 1 minuut. Voeg 200 ml water, kokosmelk en sereh toe en breng alles aan de kook.

Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Leg de kipfilets in de pan en laat ze zonder dat het vocht kookt in ca. 15 min. gaar worden.

Verhit intussen de resterende eetlepel olie in de wok. Roerbak hierin de groenten in ca. 5 min. beetgaar. Voeg als de pan te droog wordt een scheutje water toe.

Verdeel de kipfilets over 4 warme diepe borden of wijde kommen en schep de groenten ernaast. Breng de saus op smaak met vissaus en lepel de saus over de kip. Lekker met pandanrijst en cassavechips.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roomkip met Thaise kokossaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig