Thaise wokschotel met citroengras
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Roodbaars in repen van 2 cm snijden. Komkommers schillen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Vis 3 min. bakken, uit wok scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie komkommer, currypasta en citroengras 3 min. bakken. Kokosmelk door groente scheppen en aan de kook brengen. Vis er voorzichtig door scheppen. Schotel op smaak brengen met zout en peper en door en door verwarmen. Schotel met noten garneren en met rijst serveren.
Thaise wokschotel met citroengras
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Roodbaars in repen van 2 cm snijden. Komkommers schillen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Vis 3 min. bakken, uit wok scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie komkommer, currypasta en citroengras 3 min. bakken. Kokosmelk door groente scheppen en aan de kook brengen. Vis er voorzichtig door scheppen. Schotel op smaak brengen met zout en peper en door en door verwarmen. Schotel met noten garneren en met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
2 schaaltjes roodbaarsfilet
3 komkommers
2 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel groene Thaise currypasta
1 g gemalen citroengras
200 ml kokosmelk
75 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok