Thaise groentecurry met omeletreepjes
bewaar
bewaar

Thaise groentecurry met omeletreepjes

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de aubergine en de courgette 3 minuten. Voeg de Thaise groene curry toe en bak even mee. Roer de kokosmelk erdoor en laat op laag vuur in 8 minuten gaar worden. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en schenk de eieren erin, voeg zout naar smaak toe. Bak de omelet in 5 minuten gaar, keer halverwege. Laat de omelet afkoelen. Rol voorzichtig op en snijd in dunne reepjes. Schep de rijst in kommen. Schep de curryerop en verdeel de omeletreepjes en de cashewnoten erover.

algemeenGroene currypasta is een pittige smaakmaker uit de Thaise keuken. U kunt de aangebroken verpakking 1 week in de koelkast bewaren. Roer 1 el groene curry door 200 ml kokosmelk en voeg dit toe aan kippensoep voor een Aziatisch tintje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise groentecurry met omeletreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig