Italiaanse bonenschotel
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in korte reepjes snijden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. In hapjespan olie verhitten en ui en paprika 5 min. zachtjes roerbakken. Salamiblokjes toevoegen en 3 min. meebakken. Witte bonen met tomatensaus en paprikapoeder erdoor roeren en gerecht afgedekt door en door verwarmen. Bonenmengsel over vier borden verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Brood in repen snijden en bij bonenschotel serveren.
Italiaanse bonenschotel
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's schoonmaken en in korte reepjes snijden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. In hapjespan olie verhitten en ui en paprika 5 min. zachtjes roerbakken. Salamiblokjes toevoegen en 3 min. meebakken. Witte bonen met tomatensaus en paprikapoeder erdoor roeren en gerecht afgedekt door en door verwarmen. Bonenmengsel over vier borden verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Brood in repen snijden en bij bonenschotel serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode, gele en groene paprika
500 g panklare gebroken sperziebonen
2 eetlepels olie
2 uien
1 goudsalami
1 blik witte bonen in tomatensaus
1 theelepel paprikapoeder
8 sneetjes volkorenbrood
Dit heb je nodig
aluminiumfolie