Bonenschotel met vis
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 2 min. Meng de roerbakmix en bonen erdoor en bak 1 min. mee. Schep in de braadslee.
Snijd de vis in 4 stukken en leg tussen de bonen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en stoof in de oven in 20 min. gaar.
Snijd ondertussen de aardappelen in stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar. Serveer met de visschotel. Lekker met fijngesneden peterselie.
Bonenschotel met vis
hoofdgerecht
null personen
461 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 2 min. Meng de roerbakmix en bonen erdoor en bak 1 min. mee. Schep in de braadslee.
Snijd de vis in 4 stukken en leg tussen de bonen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en stoof in de oven in 20 min. gaar.
Snijd ondertussen de aardappelen in stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar. Serveer met de visschotel. Lekker met fijngesneden peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
1 zak Italiaanse
1 blik witte bonen in tomatensaus
300 g tilapiafilet
700 g aardappelen
Dit heb je nodig
braadslede