Gnocchi met boter, salie en kaas
bewaar
bewaar

Gnocchi met boter, salie en kaas

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat uitlekken.

Schep het schuim met een schuimspaan van de boter. Schenk de boter rustig over in een koekenpan. Laat het melkachtige vocht (de witte vlekjes in het vet) achter in de steelpan. De boter bakt nu mooier.

Haal de blaadjes van de salie. Verhit de boter in de koekenpan en bak de salie 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 1 min. mee. Rasp de helft van de kaas erover en bak nog 1 min. mee. Rasp de rest van de kaas aan tafel erover.

Boter klaren

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met boter, salie en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig