Gnocchi met boter, salie en kaas
Aan de slag
Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat uitlekken.
Schep het schuim met een schuimspaan van de boter. Schenk de boter rustig over in een koekenpan. Laat het melkachtige vocht (de witte vlekjes in het vet) achter in de steelpan. De boter bakt nu mooier.
Haal de blaadjes van de salie. Verhit de boter in de koekenpan en bak de salie 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 1 min. mee. Rasp de helft van de kaas erover en bak nog 1 min. mee. Rasp de rest van de kaas aan tafel erover.
Boter klaren
Instructievideo - 00:28 min.
Gnocchi met boter, salie en kaas
bijgerecht
null personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de boter in een steelpan en laat op heel laag vuur smelten.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat uitlekken.
Schep het schuim met een schuimspaan van de boter. Schenk de boter rustig over in een koekenpan. Laat het melkachtige vocht (de witte vlekjes in het vet) achter in de steelpan. De boter bakt nu mooier.
Haal de blaadjes van de salie. Verhit de boter in de koekenpan en bak de salie 2 min. Voeg de gnocchi toe en bak 1 min. mee. Rasp de helft van de kaas erover en bak nog 1 min. mee. Rasp de rest van de kaas aan tafel erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
60 g ongezouten roomboter
500 g gnocchi
15 g verse salieblaadjes
50 g Grana Padano kaas