Gnocchi met spruiten en spekjes
bewaar
bewaar

Gnocchi met spruiten en spekjes

Wat eten we vandaag? Vandaag gaan wij voor een makkelijke gnocchi die al in 20 minuten op tafel staat!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Maak de spruiten schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de uien in halve ringen. Kook de spruiten in 10 min. beetgaar. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spruiten en gnocchi af en laat goed uitlekken.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de spekblokjes in 3 min. krokant. Voeg de uien toe en bak 3 min. Doe de spruiten en gnocchi erbij, roer door en bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schaaf met een kaasschaaf grove krullen van de kaas. Verdeel de gnocchi over diepe borden en verdeel de kaaskrullen erover.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met spruiten en spekjes

Wat eten we vandaag? Vandaag gaan wij voor een makkelijke gnocchi die al in 20 minuten op tafel staat!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig