Gnocchi met spruiten en spekjes
Wat eten we vandaag? Vandaag gaan wij voor een makkelijke gnocchi die al in 20 minuten op tafel staat!
Aan de slag
Maak de spruiten schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de uien in halve ringen. Kook de spruiten in 10 min. beetgaar. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spruiten en gnocchi af en laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de spekblokjes in 3 min. krokant. Voeg de uien toe en bak 3 min. Doe de spruiten en gnocchi erbij, roer door en bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schaaf met een kaasschaaf grove krullen van de kaas. Verdeel de gnocchi over diepe borden en verdeel de kaaskrullen erover.
Gnocchi met spruiten en spekjes
Wat eten we vandaag? Vandaag gaan wij voor een makkelijke gnocchi die al in 20 minuten op tafel staat!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de spruiten schoon en halveer de grote exemplaren. Snijd de uien in halve ringen. Kook de spruiten in 10 min. beetgaar. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spruiten en gnocchi af en laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de spekblokjes in 3 min. krokant. Voeg de uien toe en bak 3 min. Doe de spruiten en gnocchi erbij, roer door en bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schaaf met een kaasschaaf grove krullen van de kaas. Verdeel de gnocchi over diepe borden en verdeel de kaaskrullen erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g spruiten
2 middelgrote uien
500 g gnocchi
1 el milde olijfolie
150 g gerookte spekreepjes
100 g Grana Padano