Gnocchi met pompoen
bewaar
bewaar

Gnocchi met pompoen

Gek op gnocchi en op pompoen? Dan ga je hier zeker van smullen! Deze gnocchi met pompoen is niet te weerstaan.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de pompoen doormidden. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant. Snijd de pompoen met schil in stukken van 2 cm. Snijd de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn.

Verdeel de groenten met de kaneel- en chilipoeder over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de cherrytomaten ertussen en besprenkel met de helft van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout, schep om en rooster 25 min. in de oven.

Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant.

Schep ⅓ van de geroosterde groenten in een maatbeker en pureer fijn met de staafmixer. Meng de gnocchi met de gepureerde en niet gepureerde groenten. Verdeel de gnocchi over diepe borden en rasp de grana padano erboven.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met pompoen

Gek op gnocchi en op pompoen? Dan ga je hier zeker van smullen! Deze gnocchi met pompoen is niet te weerstaan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig