Mezzi rigatoni met broccoli
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook in 3 min. beetgaar. Giet af in een vergiet.
Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de knoflook fijn en rasp de kaas. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de rode peper en knoflook op laag vuur 2 min. Voeg de broccoli en ansjovis toe en bak nog 1 min.
Giet de pasta af en verdeel het broccolimengsel erover. Bestrooi met de kaas.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Mezzi rigatoni met broccoli
hoofdgerecht
null personen
514 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook in 3 min. beetgaar. Giet af in een vergiet.
Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de knoflook fijn en rasp de kaas. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de rode peper en knoflook op laag vuur 2 min. Voeg de broccoli en ansjovis toe en bak nog 1 min.
Giet de pasta af en verdeel het broccolimengsel erover. Bestrooi met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Mezzi Rigatoni nr. 26 pasta
500 g broccoli
1 rode peper
2 tenen knoflook
100 g Pecorino Romano
3 el traditionele olijfolie
4 anjovisfilets in olie in pot