Pasta pesto met snijbonen en broccoli
bewaar
bewaar

Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en snijd de bonen in schuine stukken van 2 cm. Kook de snijbonen in een pan met ruim water in 6 min. beetgaar. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli de laatste 3 min. met de snijbonen mee.

Hak de amandelen grof. Giet de pasta en groenten af. Meng de pasta met de groenten en pesto en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden. Verkruimel het ontbijtspek erboven en bestrooi met de amandelen.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig