Rigatoni met frisse tomatensaus
bewaar
bewaar

Rigatoni met frisse tomatensaus

Italië op z'n best!

13 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Laat de ansjovis uitlekken, vang de olie op en snijd de ansjovis grof.

Snipper de uien. Verhit 1 el van de opgevangen ansjovisolie in een hapjespan en fruit de uien, ansjovis en oregano 3 min. op laag vuur. Voeg de gepelde tomaten toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.

Snijd ondertussen de olijven over de lengte door. Rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in parten. Meng de pasta, het citroenrasp en 1 el citroensap door het tomatenmengsel en laat nog 1 min. op laag vuur doorwarmen.

Schep in diepe borden, garneer met de olijven en citroenparten. Serveer direct.

combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Rigatoni met frisse tomatensaus

Instructievideo - 02:17 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rigatoni met frisse tomatensaus

Italië op z'n best!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig