Sneeuwkoekjes
bewaar
bewaar

Sneeuwkoekjes

10 min. bereiden / 35 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 150 °C. Splits de eieren, bewaar alleen de eiwitten. Klop in een vetvrije kom de eiwitten met een mespunt zout met een mixer stijf tot er glanzende pieken ontstaan. Voeg tijdens het mixen de poedersuiker en vanillesuiker toe. Houd een gedeelte van de kokos apart en spatel de rest door het stijfgeklopte eiwit.

Schep 20 bergjes van het kokosmengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes in ca. 25 min. in het midden van de oven. Laat 10 min. afkoelen.

Bestrooi de koekjes met de rest van de kokos.

algemeenU kunt de koekjes 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik in een luchtdichte trommel en bestrooi voor serveren met de achtergehouden kokos.

Eiwit kloppen

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sneeuwkoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig