Amandelkokoskoekjes
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. Amandelen in keukenmachine fijn malen. In kom eieren met suiker loskloppen. Kokos, bloem, gemalen amandelen, bakpoeder, vanillesuiker en 3 eetlepels olie erdoor mengen. Deeg 15 minuten laten rusten, zodat het bloem alle vocht opneemt. Handen met olie invetten en van deeg ca. 20 balletjes vormen. Balletjes op afstand van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. Balletjes iets plat drukken en bestrooien met poedersuiker. Met mes kruislings inkepingen in koekjes maken. Koekjes in ca. 25 minuten lichtbruin en gaar bakken. Bakplaat uit oven nemen en koekjes op rooster laten afkoelen.
Amandelkokoskoekjes
nagerecht
null porties
130 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. Amandelen in keukenmachine fijn malen. In kom eieren met suiker loskloppen. Kokos, bloem, gemalen amandelen, bakpoeder, vanillesuiker en 3 eetlepels olie erdoor mengen. Deeg 15 minuten laten rusten, zodat het bloem alle vocht opneemt. Handen met olie invetten en van deeg ca. 20 balletjes vormen. Balletjes op afstand van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. Balletjes iets plat drukken en bestrooien met poedersuiker. Met mes kruislings inkepingen in koekjes maken. Koekjes in ca. 25 minuten lichtbruin en gaar bakken. Bakplaat uit oven nemen en koekjes op rooster laten afkoelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes garneeramandelen
2 eieren
100 g suiker
100 g gemalen kokos
100 g bloem
½ zakje bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
4 eetlepels olie
4 eetlepels poedersuiker
Dit heb je nodig
keukenmachine
bakpapier