Romige mangotaart
bewaar
bewaar

Romige mangotaart

20 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige mangotaart

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig