Romige mangotaart
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.
Romige mangotaart
nagerecht
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rijpe mango
1 flesje finesse voor koken
3 eieren
75 g suiker
1 zakje vanillesuiker
75 g bloem
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)
aluminiumfolie