Romige kersentaartjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.
Romige kersentaartjes
nagerecht
null personen
190 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot kersen
1 pakje koksroom
40 g bloem
1 ei
40 g suiker
1 zakje vanillesuiker
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet