Cappuccinomousse
Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!
Aan de slag
Spatel 2/3 van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.
Cappuccinomousse
Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!
nagerecht
null personen
150 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Spatel 2/3 van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml opgeklopte slagroom
125 ml vanillevla
1 stick espresso-oploskoffie
1 tl cacaopoeder
Dit heb je nodig
glazen
sateprikker