Pittige spaghetti met groenten en geitenkaas
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de courgette en aubergine in halve plakken. Maak de paprika schoon en snijd in repen van 1 cm breed. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de groenten toe en bak ze in 7 min. beetgaar.
Schep de tabasco en 2 g van de tijm (per 4 personen) door de groenten. Giet de spaghetti af en meng door de groenten. Voeg eventueel extra tabasco naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Verkruimel de geitenkaas erboven en bestrooi met de rest van de tijm.
Pittige spaghetti met groenten en geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de courgette en aubergine in halve plakken. Maak de paprika schoon en snijd in repen van 1 cm breed. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de groenten toe en bak ze in 7 min. beetgaar.
Schep de tabasco en 2 g van de tijm (per 4 personen) door de groenten. Giet de spaghetti af en meng door de groenten. Voeg eventueel extra tabasco naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Verkruimel de geitenkaas erboven en bestrooi met de rest van de tijm.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 tenen knoflook
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
8 g verse tijm
2 el traditionele olijfolie
1 tl tabasco
250 g geitenkaas naturel 45+