Pittige spaghetti met groenten en geitenkaas
bewaar
bewaar

Pittige spaghetti met groenten en geitenkaas

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de courgette en aubergine in halve plakken. Maak de paprika schoon en snijd in repen van 1 cm breed. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de groenten toe en bak ze in 7 min. beetgaar.

Schep de tabasco en 2 g van de tijm (per 4 personen) door de groenten. Giet de spaghetti af en meng door de groenten. Voeg eventueel extra tabasco naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Verkruimel de geitenkaas erboven en bestrooi met de rest van de tijm.

variatietipEten er kinderen mee? Laat de tabasco dan achterwege en zet het flesje op tafel voor de liefhebbers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige spaghetti met groenten en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig