Spaghetti en pittige saus
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.
Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.
Spaghetti en pittige saus
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur mee, schep regelmatig om.
Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
Voeg de tomatensaus en worstjes toe aan het paprikamengsel, schep om en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en serveer met de broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
1 groene paprika
500 g broccoli
1 zak tomatensaus
1 blik cocktailworstjes