Gewokte bloemkool met rode curry
Aan de slag
Snijd de sperziebonen in schuine stukken. Kook samen met de bloemkool 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 min. Voeg de groenten toe en bak 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg halverwege de sojasaus toe.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het rasp en 2 el sap door de groenten. Voeg naar smaak meer sap toe. Serveer direct. Lekker met pandanrijst en vegetarische groenteballetjes (schaal 210 g).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gewokte bloemkool met rode curry
bijgerecht
null personen
160 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sperziebonen in schuine stukken. Kook samen met de bloemkool 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 min. Voeg de groenten toe en bak 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg halverwege de sojasaus toe.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het rasp en 2 el sap door de groenten. Voeg naar smaak meer sap toe. Serveer direct. Lekker met pandanrijst en vegetarische groenteballetjes (schaal 210 g).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g sperziebonen
300 g bloemkool
3 el rijstolie
2 tenen knoflook
2 el rode currypasta
2 el Japanse sojasaus
1 limoen