Edamame met knoflook en rode peper
Pittige Aziatische sojaboontjes om zelf aan tafel te doppen.
Aan de slag
Verwijder het steeltje van rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verwarm de olie op laag vuur in een koekenpan of wok. Voeg de knoflook en rode peper en edamame toe en verwarm 4 min.
Schep alles in een schaal. Pers de limoen uit en breng de edamame op smaak met het limoensap. Haal de bonen aan tafel uit de peul voordat je ze opeet.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Edamame met knoflook en rode peper
Pittige Aziatische sojaboontjes om zelf aan tafel te doppen.
bijgerecht
null personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het steeltje van rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verwarm de olie op laag vuur in een koekenpan of wok. Voeg de knoflook en rode peper en edamame toe en verwarm 4 min.
Schep alles in een schaal. Pers de limoen uit en breng de edamame op smaak met het limoensap. Haal de bonen aan tafel uit de peul voordat je ze opeet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
2 tenen knoflook
3 el rijstolie
200 g edamame in de peul
½ limoen