Edamame met knoflook en rode peper
bewaar
bewaar

Edamame met knoflook en rode peper

Pittige Aziatische sojaboontjes om zelf aan tafel te doppen.

10 min. bereiden

pittig

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het steeltje van rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.

Verwarm de olie op laag vuur in een koekenpan of wok. Voeg de knoflook en rode peper en edamame toe en verwarm 4 min.

Schep alles in een schaal. Pers de limoen uit en breng de edamame op smaak met het limoensap. Haal de bonen aan tafel uit de peul voordat je ze opeet.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Edamame met knoflook en rode peper

Pittige Aziatische sojaboontjes om zelf aan tafel te doppen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig