Pasta met knoflook, olie en peper
Wauw: lekker in al z'n eenvoud.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een steelpan. Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in 3 min. goudbruin worden. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Snijd de peterselie fijn. Voeg de olie en peterselie toe. Breng op smaak met peper en en eventueel zout.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Pasta met knoflook, olie en peper
Wauw: lekker in al z'n eenvoud.
bijgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een steelpan. Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in 3 min. goudbruin worden. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Snijd de peterselie fijn. Voeg de olie en peterselie toe. Breng op smaak met peper en en eventueel zout.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
1 rode peper
75 ml traditionele olijfolie
3 tenen knoflook
20 g verse platte peterselie