Spaghettini met knoflook, peper en olijfolie
bewaar
bewaar

Spaghettini met knoflook, peper en olijfolie

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm intussen de olie met de knoflook in een hapjespan op middelhoog vuur en voeg, wanneer de knoflook licht begint te kleuren, de rode peper en het zout toe. Roer goed door en neem de pan van het vuur. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Giet de spaghettini af en laat uitlekken. Zet de hapjespan weer op het vuur en roer de spaghettini en peterselie erdoor. Meng en serveer direct.

Spaghettini zijn dunne spaghetti, letterlijk dunne 'draadjes'. Ze zijn net als spaghetti vooral geschikt bij sauzen op basis van olijfolie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghettini met knoflook, peper en olijfolie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig