Spaghettini met pecorino
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schenk ondertussen het citroensap in een kom. Rasp de kaas. Voeg toe aan het citroensap. Meng lepel voor lepel de olie erdoor.
Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan en zet op laag vuur. Voeg het citroen-kaasmengsel en 2 el kookvocht toe en warm al roerend 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie. Serveer direct. Lekker bij de gegrilde groenten (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Spaghettini met pecorino
bijgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schenk ondertussen het citroensap in een kom. Rasp de kaas. Voeg toe aan het citroensap. Meng lepel voor lepel de olie erdoor.
Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Doe de pasta terug in de pan en zet op laag vuur. Voeg het citroen-kaasmengsel en 2 el kookvocht toe en warm al roerend 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie. Serveer direct. Lekker bij de gegrilde groenten (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghettini
2 citroenen
200 g Pecorino Romano (kaas)
4 el olijfolie extra vierge
1 bakje platte peterselie
Dit heb je nodig
fijne kaasrasp