Tostada pecorino & champignons
Aan de slag
Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken.
Verhit de helft van de boter en de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten en de knoflook toe en bak 3 min. mee.
Verhit een andere koekenpan en bak de wrapkwarten zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas.
Tostada pecorino & champignons
voorgerecht
null personen
320 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken.
Verhit de helft van de boter en de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten en de knoflook toe en bak 3 min. mee.
Verhit een andere koekenpan en bak de wrapkwarten zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje kastanjechampignons
1 schaal paddestoelenmelange
25 g boter
2 el olijfolie
2 sjalotten
1 teen knoflook
2 meergranenwraps
½ bakje platte peterselie
75 g Pecorino Romano (kaas)