Tomatensalade met peterseliepesto
Aan de slag
Haal de blaadjes van de peterselie. Maal deze in de keukenmachine samen met de knoflook, 25 g kaas, 4 el olie en de pijnboompitten tot een grove pesto.
Verdeel de tomaat over 8 borden. Verdeel de pesto en de rest van de olie erover. Bestrooi met de kappertjes en brokkel de rest van de kaas erover. Bestrooi met peper.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Tomatensalade met peterseliepesto
voorgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Haal de blaadjes van de peterselie. Maal deze in de keukenmachine samen met de knoflook, 25 g kaas, 4 el olie en de pijnboompitten tot een grove pesto.
Verdeel de tomaat over 8 borden. Verdeel de pesto en de rest van de olie erover. Bestrooi met de kappertjes en brokkel de rest van de kaas erover. Bestrooi met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje platte peterselie
½ teen knoflook
100 g Pecorino Romano (kaas)
8 el olijfolie extra vierge
2 el pijnboompitten
6 vleestomaten
3 el kappertjes
Dit heb je nodig
keukenmachine