Tomatensalade met peterseliepesto
bewaar
bewaar

Tomatensalade met peterseliepesto

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Haal de blaadjes van de peterselie. Maal deze in de keukenmachine samen met de knoflook, 25 g kaas, 4 el olie en de pijnboompitten tot een grove pesto.

Verdeel de tomaat over 8 borden. Verdeel de pesto en de rest van de olie erover. Bestrooi met de kappertjes en brokkel de rest van de kaas erover. Bestrooi met peper.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensalade met peterseliepesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig