Udonnoedels met edamame
bewaar
bewaar

Udonnoedels met edamame

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel af met koud water.

Haal ondertussen de edamame boontjes uit de peulen. Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd ook fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen.

Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipstuckjes 3 min. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee. Voeg de ui, peen julienne en edamame toe en bak 3 min. mee. Voeg de noedels toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de sojasaus.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Udonnoedels met edamame

Snel noedelgerecht zónder vlees, maar mét vegetarische kip en sojaboontjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig