Chinesekoolreepjes met bosui
Aan de slag
Verhit de rijstolie in een wok en bak de knoflook en beenham 1 min. Voeg de kool met sojasaus toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de bosui toe, schep om en serveer direct. Lekker met pittige tofu roerbakreepjes (schaal 180 g, biologisch) en basmatirijst.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Chinesekoolreepjes met bosui
bijgerecht
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de rijstolie in een wok en bak de knoflook en beenham 1 min. Voeg de kool met sojasaus toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de bosui toe, schep om en serveer direct. Lekker met pittige tofu roerbakreepjes (schaal 180 g, biologisch) en basmatirijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ Chinese kool
1 zak bosui
2 el rijstolie
2 tenen knoflook
½ pakje beenham
3 el Japanse sojasaus