Chinese chow mein met garnalen
Met dit gerecht maak je zeker indruk. En het is al in 15 minuten klaar!
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een vergiet en spoel af met koud water. Laat uitlekken
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en zet de wok op hoog vuur. Voeg de olie toe en na 10 sec. de wokgroenten. Roerbak 2 min. en voeg dan de bamboescheuten toe. Roerbak 1 min. mee. Voeg de sherry, sojasaus en eiermie toe. Roerbak 2 min.
Meng de garnalen erdoor en bestrooi met de bosui.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Chinese chow mein met garnalen
Met dit gerecht maak je zeker indruk. En het is al in 15 minuten klaar!
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een vergiet en spoel af met koud water. Laat uitlekken
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en zet de wok op hoog vuur. Voeg de olie toe en na 10 sec. de wokgroenten. Roerbak 2 min. en voeg dan de bamboescheuten toe. Roerbak 1 min. mee. Voeg de sherry, sojasaus en eiermie toe. Roerbak 2 min.
Meng de garnalen erdoor en bestrooi met de bosui.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese eiermie
3 bosuien
3 el wokolie
400 g Japanse wokgroente
227 g bamboescheuten
4 el medium sherry
3 el Japanse sojasaus
250 g ijsgarnalen