Chinese roerbaknoedels
Aan de slag
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de noedels na 2 min. met een vork los. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit een wok, voeg 2 el olie toe en bak de runderreepjes al omscheppend 4 minuten. Schep het vlees uit de pan. Schenk nog 2 el olie in de wok en bak de courgette in 2-3 min. al omscheppend knapperig gaar. Schep de runderreepjes met de noedels door de courgette. Meng het gemberpoeder met de sojasaus en schep dit door de noedels. Breng het gerecht op smaak met peper en verdeel het over 4 kommen. Geef er de pittige rauwkost bij.
Chinese roerbaknoedels
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de noedels na 2 min. met een vork los. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verhit een wok, voeg 2 el olie toe en bak de runderreepjes al omscheppend 4 minuten. Schep het vlees uit de pan. Schenk nog 2 el olie in de wok en bak de courgette in 2-3 min. al omscheppend knapperig gaar. Schep de runderreepjes met de noedels door de courgette. Meng het gemberpoeder met de sojasaus en schep dit door de noedels. Breng het gerecht op smaak met peper en verdeel het over 4 kommen. Geef er de pittige rauwkost bij.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese
4 el wokolie
1 schaal runderreepjes naturel
2 courgettes
2 tl gemberpoeder (djahé)
4 el sojasaus
1 zak rauwkost
Dit heb je nodig
wok