Vietnamese kruiden voor vlees
5 min. bereiden / 10 min. wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeenZoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals
kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie
vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een
hammetje.
Vietnamese kruiden voor vlees
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel Chinese
1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
2 theelepels gemberpoeder (djahé)
1 theelepel cayennepeper