Marokkaanse kruiden voor vlees
5 min. bereiden / 10 min. wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeenEen geurig mengsel dat zich voor allerlei soorten vlees leent. Ook
heerlijk in (vegetarische) burgers en kebab.
Marokkaanse kruiden voor vlees
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
2 theelepels koenjit