Miesoep met kip en wokgroente
Aan de slag
Mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Bosui in ringetjes snijden. Olie in wok verhitten. Hierin knoflook met gember 2 min. bakken. Kip toevoegen en 2 min. omscheppend meebakken. Wokgroenten toevoegen en 2 min. omscheppend meebakken. 2 l kokend water en verkruimelde kippenbouillontabletten toevoegen en alles aan de kook brengen. Mie en sojasaus toevoegen en soep goed doorwarmen. Soep over 4 diepe borden verdelen en met bosui bestrooien.
Miesoep met kip en wokgroente
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en fijnsnijden. Bosui in ringetjes snijden. Olie in wok verhitten. Hierin knoflook met gember 2 min. bakken. Kip toevoegen en 2 min. omscheppend meebakken. Wokgroenten toevoegen en 2 min. omscheppend meebakken. 2 l kokend water en verkruimelde kippenbouillontabletten toevoegen en alles aan de kook brengen. Mie en sojasaus toevoegen en soep goed doorwarmen. Soep over 4 diepe borden verdelen en met bosui bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese
2 tenen knoflook
1 zakje bosuitjes
2 el wokolie
1 tl gemberpoeder (djahé)
1 schaal kipfiletblokjes
1 zak oosterse wokgroente
3 kippenbouillontabletten
2 el zoete sojasaus
Dit heb je nodig
wok