Miesoep
Aan de slag
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes schaven. In grote (soep)pan olie verhitten. Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken. Lekker met kroepoek.
Miesoep
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes schaven. In grote (soep)pan olie verhitten. Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 porties Chinese eiermie
1 stukje gemberwortel
2 eetlepels oosterse roerbakolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 zak Chinese groentemix
1 pot gevogeltefond
5 eetlepels ketjap asin
0 zout en peper