Roerbakgroentesoep met surimi
Aan de slag
Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten, knoflook en groentemix ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water, bouillontabletten, gembersiroop en vissaus toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Intussen surimi in stukjes snijden. Zodra soep kookt, rijst in soep strooien en ca. 4 minuten koken. Laatste minuut surimi toevoegen en meeverwarmen. Soep op smaak brengen met peper en vissaus. Lekker met kroepoek.
Roerbakgroentesoep met surimi
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten, knoflook en groentemix ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water, bouillontabletten, gembersiroop en vissaus toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Intussen surimi in stukjes snijden. Zodra soep kookt, rijst in soep strooien en ca. 4 minuten koken. Laatste minuut surimi toevoegen en meeverwarmen. Soep op smaak brengen met peper en vissaus. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zak Chinese groentemix
2 visbouillontabletten
3 eetlepels gembersiroop
3 eetlepels vissaus
2 bakjes surimiflakes
1 pak roerbakrijst
Dit heb je nodig
wok