Bami met zalm
bewaar
bewaar

Bami met zalm

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper fijn. Snijd de tomaat uit het groentepakket in plakjes en bewaar voor garnering.

Meng de knoflook met de ketjap. Marineer de zalm in het ketjapmengsel.

Verhit de olie in een wok. Voeg de rode peper en groenten toe en bak 2 min. mee. Schuif de groenten in de wok aan de kant. Voeg de zalm en marinade toe en bak 3-4 min. mee. Schep de mie erdoor. Garneer met de tomaat.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig