Wokschotel met pittige kabeljauw
bewaar
bewaar

Wokschotel met pittige kabeljauw

Doe wel zuinig met de wasabi, die is scherp!

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de wasabipasta met 2 el olie, 1 el gembersiroop en 1 el ketjap. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en besprenkel met het oliemengsel. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de kabeljauw in het midden van de oven in 12 min. gaar. Giet de mie af, spoel af en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in de wok, roerbak de wokgroenten 4 min.

Schep de mie door de wokgroenten en verhit 1 min. mee. Breng de wokschotel op smaak met de rest van de ketjap en gembersiroop.

Knip de koriander fijn en strooi over de kabeljauw. Serveer de wokschotel met kabeljauw.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokschotel met pittige kabeljauw

Doe wel zuinig met de wasabi, die is scherp!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig