Wokschotel met pittige kabeljauw
Doe wel zuinig met de wasabi, die is scherp!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de wasabipasta met 2 el olie, 1 el gembersiroop en 1 el ketjap. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en besprenkel met het oliemengsel. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de kabeljauw in het midden van de oven in 12 min. gaar. Giet de mie af, spoel af en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in de wok, roerbak de wokgroenten 4 min.
Schep de mie door de wokgroenten en verhit 1 min. mee. Breng de wokschotel op smaak met de rest van de ketjap en gembersiroop.
Knip de koriander fijn en strooi over de kabeljauw. Serveer de wokschotel met kabeljauw.
Wokschotel met pittige kabeljauw
Doe wel zuinig met de wasabi, die is scherp!
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de wasabipasta met 2 el olie, 1 el gembersiroop en 1 el ketjap. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en besprenkel met het oliemengsel. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de kabeljauw in het midden van de oven in 12 min. gaar. Giet de mie af, spoel af en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in de wok, roerbak de wokgroenten 4 min.
Schep de mie door de wokgroenten en verhit 1 min. mee. Breng de wokschotel op smaak met de rest van de ketjap en gembersiroop.
Knip de koriander fijn en strooi over de kabeljauw. Serveer de wokschotel met kabeljauw.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tl wasabipasta
5 el oosterse wokolie
2 el gembersiroop
3 el ketjap manis
400 g diepvries kabeljauwfilets
250 g Chinese mie
750 g oosterse wokmix
4 takjes verse koriander
Dit heb je nodig
wok