Roerbakschotel met rosbief
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Rosbieflapjes in vieren snijden. In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen. In wok olie verhitten. Groentemix ca. 2 minuten roerbakken. Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken. Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen. Mie erbij serveren. Lekker met kroepoek en komkommersalade.
Roerbakschotel met rosbief
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Rosbieflapjes in vieren snijden. In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen. In wok olie verhitten. Groentemix ca. 2 minuten roerbakken. Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken. Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen. Mie erbij serveren. Lekker met kroepoek en komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiermie
1 kleine rode peper
2 teentjes knoflook
1 schaaltje rosbieflapjes à la minute
1 blikje bamboescheuten
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zak nasi/bami groentemix
4 eetlepels ketjap manis
Dit heb je nodig
wok