Roergebakken rosbief met paksoi
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.
Roergebakken rosbief met paksoi
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g Chinese eiermie
4 sjalotten
100 g shii-takes
2 struikjes Shanghai paksoi
3 eetlepels olie
1 schaaltje rosbieflapjes à la minute
½ flesje gember-limoen woksaus
½ zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok