Shii-take-paksoiroerbak met mie
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.
Shii-take-paksoiroerbak met mie
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak Chinese eiermie
3 bakjes shii-takes
1 struik paksoi
1 zak bosuitjes
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel honing
3 eetlepels sojasaus
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok