Rosbief met wasabimarinade
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van wasabipaste, knoflook, sojasaus en 4 el olie marinade roeren. Vlees in reepjes snijden en met marinade mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 5 min. bijna gaar koken. Shii-take schoonmaken en in plakjes snijden. In wok rest van olie verhitten. Vlees toevoegen en in 3 min. gaar bakken. Vlees uit wok nemen en warm houden. Shii-take 2 min. roerbakken. Sperziebonen toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, marinade en 75 ml water toevoegen en door en door verwarmen. Wokschotel met rijst serveren.
Rosbief met wasabimarinade
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van wasabipaste, knoflook, sojasaus en 4 el olie marinade roeren. Vlees in reepjes snijden en met marinade mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 5 min. bijna gaar koken. Shii-take schoonmaken en in plakjes snijden. In wok rest van olie verhitten. Vlees toevoegen en in 3 min. gaar bakken. Vlees uit wok nemen en warm houden. Shii-take 2 min. roerbakken. Sperziebonen toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, marinade en 75 ml water toevoegen en door en door verwarmen. Wokschotel met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g witte rijst
4 theelepels wasabipasta
3 teentjes knoflook
8 eetlepels Japanse sojasaus
6 eetlepels oosterse roerbakolie
2 schaaltjes rosbief à la minute
500 g sperziebonen
1 bakje shii-takepaddestoelen
Dit heb je nodig
wok