Mihoensoep met rosbief en kokos
Aan de slag
Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.
Mihoensoep met rosbief en kokos
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mihoen
1 schaaltje rosbief à la minute
½ zakje verse koriander
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese groentemix
2 vleesbouillontabletten
½ zakje gemalen kokos
3 eetlepels zoete sojasaus
Dit heb je nodig
wok