Mihoensoep met rosbief en kokos
bewaar
bewaar

Mihoensoep met rosbief en kokos

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mihoensoep met rosbief en kokos

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig