Vietnamese noedels met rosbief
Aan de slag
In pan water aan de kook brengen. Intussen peultjes schoonmaken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Mie en peultjes in kokend water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan olie verhitten en rosbief op hoog vuur ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Mie en peultjes afgieten en met chilisaus en bosuitjes in grote kom door elkaar scheppen. Plakjes rosbief op mie leggen. Garneren met cashewnoten.
Vietnamese noedels met rosbief
hoofdgerecht
null personen
880 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan water aan de kook brengen. Intussen peultjes schoonmaken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Mie en peultjes in kokend water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan olie verhitten en rosbief op hoog vuur ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Mie en peultjes afgieten en met chilisaus en bosuitjes in grote kom door elkaar scheppen. Plakjes rosbief op mie leggen. Garneren met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g peultjes
2 bosuitjes
100 g mie
1 eetlepel olie
150 g rosbief à la minute
2 eetlepels chilisaus
30 g cashewnoten