Kalkoenfilet in saus van groene currypasta
Aan de slag
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.
Kalkoenfilet in saus van groene currypasta
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese mie
2 uien
2 komkommers
50 g ongezouten cashewnoten
4 eetlepels olie
2 eetlepels groene Thaise currypasta
1 zakje santen
2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute