Wrap met hummus en rosbief
bewaar
bewaar

Wrap met hummus en rosbief

25 min. bereiden / 30 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap. Wentel de rosbieflapjes door de marinade, zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.

Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin. Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen. Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wrap met hummus en rosbief

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig