Zalmfilet met rucolastamppotje
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
Zalmfilet met rucolastamppotje
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g zachte boter
1 theelepel gemalen komijn
2 theelepels citroensap
200 g zalmfilet
1 zakje aardappelpuree à la minute
1 zak rucolasla
125 g cherrytomaatjes