Indiase bloemkoolroosjes
bewaar
bewaar

Indiase bloemkoolroosjes

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de bloemkool in water met zout 4 min. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het mosterdzaad 2 min. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.

Verhit de olie in de koekenpan en bak de ui met het komijnzaad en de koriander 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Giet de bloemkool af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg samen met de jalapeños toe aan de ui en bak nog 3 min. mee. Schep het mosterdzaad en de koriander erdoor en serveer. Lekker met gegrilde kipfilet en knoflook-koriander naanbrood (pak 280 g).

Bloemkool

Instructievideo - 04:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase bloemkoolroosjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig