Indiase aardappelen
bewaar
bewaar

Indiase aardappelen

Hollandse aardappelen met een Indiaas tintje: spannend!

35 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijk stukken. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de aardappelen en bloemkool 10 min. Giet af. Vet de ovenschaal in en doe de aardappelen en bloemkool erin.

Snijd de uien in parten. Meng ze door de aardappelen en bloemkool. Roer de geelwortel en het komijnzaad door de kookroom. Breng op smaak met peper en zout.

Schenk het roommengsel over de groenten. Bak ca. 25 min. in de oven. Bestrooi vlak voor serveren met de korianderblaadjes.

combinatietipLekker met een vegetarische hamburger.

Indiase aardappelen

Instructievideo - 02:12 min.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase aardappelen

Hollandse aardappelen met een Indiaas tintje: spannend!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig