Indiase baigan bhajee
bewaar
bewaar

Indiase baigan bhajee

35 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een grote pan en bak hierin de ui goudbruin. Doe de aardappelblokjes erbij en bak ze 2-3 minuten al omscheppend mee. Voeg de blokjes tomaat en aubergine toe en breng alles op smaak met de garam masala, het mosterdzaad en zout. Laat het geheel met de deksel schuin op de pan in 15-20 minuten gaar worden. Bereid intussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de baigan bhajee met koriander en serveer met het naanbrood.

algemeenDit gerecht is extra lekker als je het serveert met een flinke schep friszure yoghurt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase baigan bhajee

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig