Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
bewaar
bewaar

Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.

algemeenU kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig