Spinazie met romige kormasaus en rode ui
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui 1 minuut, voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de helft van de spinazie toe en laat slinken. Voeg de andere helft van de spinazie en de kormasaus toe. Laat 10 minuten zachtjes koken zonder de deksel op de pan. Rooster ondertussen de amandelen in een pan met antiaanbaklaag in 4 minuten al omscheppend rondom bruin, zorg dat ze niet te donker worden. Strooi de amandelen over de spinazie en serveer als bijgerecht. Lekker bij gegrilde kipfilet en rijst.
Spinazie met romige kormasaus en rode ui
bijgerecht
null personen
170 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui 1 minuut, voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de helft van de spinazie toe en laat slinken. Voeg de andere helft van de spinazie en de kormasaus toe. Laat 10 minuten zachtjes koken zonder de deksel op de pan. Rooster ondertussen de amandelen in een pan met antiaanbaklaag in 4 minuten al omscheppend rondom bruin, zorg dat ze niet te donker worden. Strooi de amandelen over de spinazie en serveer als bijgerecht. Lekker bij gegrilde kipfilet en rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels zonnebloemolie
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 zak spinazie
½ pot korma saus
30 g garneeramandelen